Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Κορφολιά"
Ελαιόλαδο ανωτέρας ποιότητας που παράγεται από ελιές & μόνο με μηχανικές μεθόδους
Η ‘Κορφολιά’ είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση των αδερφών Στεφανάτου, με έδρα την Κεφαλονιά. Ο Γεράσιμος και ο Γιώργος Στεφανάτος ξεκίνησαν με μεράκι και όραμα αυτή τη δραστηριότητα το 2019 και, η προσπάθειά τους επιβραβεύθηκε δύο μόλις χρόνια μετά, κατακτώντας το bronze βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό στο Λονδίνο το 2021. Η επιχείρηση έχει στη διάθεσή της 600 ελαιόδενδρα ποικιλίας ‘Θιακό’ και ‘Κορώνη’ που παράγουν extra παρθένο αρίστης ποιότητας ελαιόλαδο.